SUOLAA!!!

Aivan mahtavaa! Aurinkoinen, lämmin ja lähes tyyni ilma, liki kolmesataa innokasta pyöräilijää joilla edessä 10km, 30km tai 60km kauneimpia ranta- sekä metsäpolkuja. Mikä voisi tehdä kesäisestä viikonlopusta parempaa! Lähdön hetki oli täynnä sähköä ja innokkuutta, joka purkautui lähtölaukauksen myötä stadionilta kohti karjalaisia metsiä.

Kaikkeen tähän huipentui sadat työtunnit, joita talkooporukka on pyyteettömästi tehnyt tapahtuman eteen. Lähes koko inhimillinen tunneskaala oli läsnä, ilosta pienen hetkittäisen surun kautta pettymykseen, mutta maalissa monella tuntui kuitenkin päällimmäisenä tunteena olevan helpotus. Nyt se on vihdoin ohi. Maalissa eräs täyden matkan kiertänyt kiteytti osuvasti ”Kolmen kympin jälkeen olin aivan loppu, mutta mieli ei antanut keskeyttää”. Oli kunnia saada olla mukana tässä yhteisessä kokemuksessa ja jakamassa tämä kaikki juuri teidän kanssanne.

Nöyrä kiitos kaikesta positiivisesta palautteesta, jota teiltä saimme. Yritämme olla ylpistymättä tämän suitsutuksen keskellä ja jatkaa valitulla linjalla. Myö tehdään tätä teidän takia ja teitä varten. Vaikka taivaalta sataisi pieniä mummoja, niin silti ensi vuonna 7.8.2021 Imatralla pyöräillään taas upeissa metsäisissä maisemissa!

Kilpailunjohtaja

Jaakko Hirn

Ps. Otsikossa oleva huuto oli puheiden mukaan toistuvaa sekä Rauhan että Hossukan suunnalla. Lienee joku lintu, joka tykkää pesiä huoltopisteiden lähellä.