Reitti

30 / 60 km reitti. Klikkaamalla kuvaa pääset tarkastelemaan reittiä .

10 km reitti. Klikkaamalla kuvaa pääset tarkastelemaan reittiä.

Lataa 30 km reitti GPX tiedostona tästä (pakattu .zip)

Lataa 10 km reitti GPX tiedostona tästä (pakattu .zip)

30/60 km

Kilpailureitti  koostuu n. 30 km kierroksesta, joka kierretään sarjasta riippuen kerran tai kaksi. Lähtö tapahtuu Ukonniemen uudelta stadionilta, josta lähdetään Valmentajakukkulan suuntaan. Alussa on nopeaa, leveää ja kovapintaista ulkoilureittiä 5 km. Seuraavat 6 km on taas hienoa polkuiloittelua Saimaan rantaharjuja mukaillen.

Reitin keskivaiheilla on taas nopeampaa ja helpompaa ulkoilureittiä, kunnes päästään herkuttelemaan n. 18 km kohdalta reitin teknisin osuus. Kivikkoa ja juurakkoa on tarjolla n. 1,5 km verran josta siirrytään nautiskelmaan hieman nopeammasta polkuosuudesta. Kierroksen loppuun vielä lyhyt pururata siirtymä ja pieni tekninen pätkä ennen maalia. Toisilla on tietenkin tässä vaiheessa vasta hauskuus puolessa välin.

10 KM REITTI SIVUAA 30 KM LENKKIÄ OSITTAIN. SEURAA TARKASTI REITTIOPASTEITA !

Huoltopisteet: Reitillä on 2 huoltopistettä jotka palvelevat kahteen suuntaan. 1. sijaitsee 5/11 km kohdalla ja toinen 20/26 km. Huoltopisteiltä saa energia tankkauksen lisäksi myös sisärenkaita yms.

2. kierroksen lähtöön ja valmentajakukkulalle (noin kierroksen puolivälissä) on mahdollisuus jättää omia pulloja.

10 km

Lyhyempi reitti lähtee pidemmän kanssa samaan suuntaan, mutta poikkeaa siitä heti alussa valmentajakukkulan nousussa. Lyhyempi reitti on teknisesti helppo, eikä siinä ole suuria nousuja. Reitin huoltopiste n. 5 km kohdalla.

Reitti kulkee osan matkaa samaa uraa pidemmän reitin kanssa. SEURAA TARKASTI REITTIOPASTEITA !