Reitti

30 / 60 km reitti. Klikkaamalla kuvaa pääset tarkastelemaan reittiä .

 

10 km reitti. Klikkaamalla kuvaa pääset tarkastelemaan reittiä.

Lataa 30 / 60km gpx-reittitiedosto tästä.

 

Tapahtumakeskuksen kartta

Stadionalueen kartta


30/60 km

Kilpailureitti koostuu n. 30 km kierroksesta, joka kierretään sarjasta riippuen kerran tai kaksi. Lähtö tapahtuu Ukonniemi-stadionilta, josta lähdetään n. 1 km mittaisen uuden starttiluupin jälkeen Valmentajakukkulan suuntaan. Alun jälkeen on nopeaa, leveää ja kovapintaista ulkoilureittiä Repokiven asutusalueelle asti, jossa tulee 2019 tehtyä polku pätkää reilu kilometri. Seuraavat 6 km on taas hienoa polkuiloittelua Saimaan rantaharjuja mukaillen.

Reitin keskivaiheilla tulee toinen 2019 tehty polku pätkä, jonka jälkeen päästään taas nopeamalle ja helpompommalle ulkoilureitille, kunnes päästään herkuttelemaan n. 18 km kohdalta reitin teknisin osuus. Kivikkoa ja juurakkoa on tarjolla n. 1,5 km verran josta siirrytään nautiskelmaan hieman nopeammasta polkuosuudesta. Kierroksen loppuun vielä muutama 2019 uutena otettu polku pätkä, ennenkuin päästään laskemaan vauhdilla stadionia kohti.

Toisilla on tietenkin tässä vaiheessa vasta hauskuus puolessa välin.

10 KM REITTI SIVUAA 30 KM LENKKIÄ OSITTAIN. SEURAA TARKASTI REITTIOPASTEITA !

Huoltopisteet: Reitillä on 2 huoltopistettä jotka palvelevat kahteen suuntaan. 1. sijaitsee 5/11 km kohdalla ja toinen 20/26 km. Huoltopisteiltä saa energia tankkauksen lisäksi myös sisärenkaita yms.

2. kierroksen lähtöön ja valmentajakukkulalle (noin kierroksen puolivälissä) on mahdollisuus jättää omia pulloja.

10 km

Lataa 10km gpx-reittitiedosto tästä

Lyhyempi reitti lähtee pidemmän kanssa samaan suuntaan, mutta poikkeaa siitä heti alussa valmentajakukkulan nousussa. Lyhyempi reitti on teknisesti helppo, eikä siinä ole suuria nousuja. Reitin huoltopiste n. 5 km kohdalla.

Reitti kulkee osan matkaa samaa uraa pidemmän reitin kanssa. SEURAA TARKASTI REITTIOPASTEITA !
 
Lasten MTB 1,7 km reitti

Lasten Imatra MTB 1,7 km koostuu alkuloopin maastoon tehdystä n. 1,7 km radasta. Reitti on helppo ja sen pääsee helposti pienikin potkupyöräilijä vanhemman kanssa kierrettyä. Lähtö ja maaliintulo tapahtuu kisareitin tavoin stadionilta ja lapset saavat maistaa lähdön ja maaliintulon tunnelmaa kuten isommassa tapahtumassa.

 
 
60min meidän polkuja
Reitiltä hommat haltuun