Reitti 2017

Imatra MTB 2017 reitti.

Klikkaamalla kuvaa pääset tarkastelemaan reittiä (2017).

Lataa 30 km reitti GPX tiedostona tästä (pakattu .zip)

 

30/60 km

Reitti tulee noudattelemaan vuoden 2016 reittiä.

Kilpailureitti  koostuu n. 30 km kierroksesta, joka kierretään sarjasta riippuen kerran tai kaksi. Lähtö tapahtuu Ukonniemen uudelta stadionilta, josta lähdetään Valmentajakukkulan suuntaan. Alussa on nopeaa, leveää ja kovapintaista ulkoilureittiä 5 km. Seuraavat 6 km on taas hienoa polkuiloittelua Saimaan rantaharjuja mukaillen.

Reitin keskivaiheilla on taas nopeampaa ja helpompaa ulkoilureittiä, kunnes päästään herkuttelemaan n. 18 km kohdalta reitin teknisin osuus. Kivikkoa ja juurakkoa on tarjolla n. 1,5 km verran josta siirrytään nautiskelmaan hieman nopeammasta polkuosuudesta. Kierroksen loppuun vielä lyhyt pururata siirtymä ja pieni tekninen pätkä ennen maalia. Toisilla on tietenkin tässä vaiheessa vasta hauskuus puolessa välin.

10KM REITTI SIVUAA 30KM LENKKIÄ OSITTAIN. SEURAA TARKASTI REITTIOPASTEITA !

Huoltopisteet: Reitillä on 2 huoltopistettä jotka palvelevat kahteen suuntaan. 1. sijaitsee 5/11 km kohdalla ja toinen 20/26 km. Huoltopisteiltä saa energia tankkauksen lisäksi myös sisärenkaita yms.

2. Kierroksen lähtöön on mahdollisuus jättää omia pulloja.

10 km

Lyhyempi reitti lähtee pidemmän kanssa samaan suuntaan, mutta poikkeaa siitä heti alussa valmentajakukkulan nousussa. Lyhyempi reitti on teknisesti helppo, eikä siinä ole suuria nousuja. Reitin huoltopiste n. 5 km kohdalla.

Reitti kulkee osan matkaa samaa uraa pidemmän reitin kanssa. SEURAA TARKASTI REITTIOPASTEITA !