Imatra MTB 2019 GoExpoilla – Ilmoittautuminen avattu!

Hyvä maastopyöräilevä kansa! Ilolla ilmoitamme, että Imatra MTB 2019 tapahtuman osallistuminen on nyt avattu. Koko perheen maastopyöräilytapahtuma järjestetään nyt kahdeksatta kertaa Saimaan rantaharjuilla ja tänä vuonna ilmoittautuminen avataan huikealla GoExpo tarjouksella ja arvonnalla.

Olemme saaneet yhteistyökumppaniltamme Imatran Kylpylältä arvottavaksi 8-hengen mökin Imatra MTB 2019 -tapahtumaviikonlopun ajaksi. Kaikkien 24.3.2019 mennessä ilmoittautuneiden ja maksaneiden osallistujien kesken arvotaan tämä hulppea mökki, johon osallistuja majoittuu isommankin ajoporukan kanssa. Eikä siinä vielä kaikki! Mitä useampi samasta seurueesta ilmoittautuu kisaan, niin sitä suurempi on todennäköisyys voittaa tämä huippuluokan majoitus. Laita ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään tapahtuman ajokaverisi niin mahdollisuutenne voittaa tämä palkinto kasvaa.

Olemme 15-17.3.2019 GoExpo messuilla goSaimaa Oy:n osastolla 6h40 – Tule tapaamaan meitä, turisemaan maastopyöräilystä ja pelaamaan hedelmäpeliä, jossa pääpalkintona jokaiselle messupäivälle on Imatra MTB 2019 -tapahtumaan osallistumisoikeus ja majoitus Imatran Kylpylässä.

Kerromme mielellämme Imatran alueen maastopyöräilyreiteistä ja omasta talkoovoimin toteutetusta Karhumäki Pumptrackistamme.

Ukonniemen alueella Imatralla panostetaan maastopyöräilyyn nyt isolla vaihteella. Tule jutulle niin myö kerrotaan mielellämme lisää!

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.